Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

E-Commerce

  • Laat geen omzet liggen. Wij trekken nieuwe en bestaande kopers naar uw webshop door bewezen tactieken uit de communicatiewetenschap.
  • Ervaar niet langer de afstand met uw doelgroep. Wij beïnvloeden en activeren uw doelgroep door bewezen technieken uit de consumentenpsychologie.
  • Wel of niet Social Commerce toepassen? Wij benutten de online mogelijkheden en bedenken nieuwe innovaties.

De vraag naar e-commerce oplossingen is groot, de antwoorden misschien nog wel talrijker. Toch vereist een e-commerce oplossing meer dan alleen de in de praktijk vaak aangedragen technische oplossing. Bij een webshop met resultaat komt meer kijken. Bij ons begint een succesvolle e-commerce oplossing met doordachte keuzes op veel vlakken. Bijvoorbeeld met het toepassen van verkooppsychologie op het specifieke online gedrag van uw doelgroep. Of andere aspecten die impact hebben op het rendement als logistieke, payment- en hostingoplossingen.

Wij bieden u de helpende hand met het verleiden en converteren van uw doelgroep. Daarom wordt in samenspraak met u onze e-commerce oplossing afgestemd op het conversieproces en optimalisatie. Dag in, dag uit. Nauwkeurig worden de strategie, design, de Google accounts -Analytics, Adwords, Webmastertools, Google Shopping- en de inzet van online marketingtools -SEO, SEA, e-mailmarketing, feedback tools, Social Media en mobile- getoetst en aangepast op de veranderende digitale werkelijkheid.

 

Neem contact op