Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Social Media

  • Net als vele anderen ook verdwaald in het doolhof van Social Media? Wij bieden de oplossing door onze Social Media strategie.
  • Mis niet langer de interactie met uw doelgroep. Wij krijgen uw doelgroep in beweging door beproefde tactieken uit de communicatiewetenschap.
  • Laat geen mogelijkheid onbenut. Wij behalen met u de online doelstellingen door middel van Social Media.

Wilt u Social Media gebruiken voor branding, sales, SEO, het vergroten van klantloyaliteit of een combinatie van deze doelen? Social Media vormen een laagdrempelige manier om de interactie met uw klanten aan te gaan. Klinkt simpeler dan het is; want interactie uitlokken is zo eenvoudig nog niet. Leveren uw berichten ook weinig reacties op of heeft u moeite met het bereiken van de juiste doelgroep op Social Media? Er zijn talloze Social Media kanalen voorhanden. Wij kijken naar uw doelstellingen op het gebied van Social Media. Wij bieden u de helpende hand en kijken welke Social Media kanalen ingezet moeten worden, en we zorgen ervoor dat deze succesvol ingezet worden. Allereerst stellen wij een goede Social Media strategie voor u op en voeren deze desgewenst ook voor u uit.

Bij het invullen van deze Social Media strategie denken wij vanuit de vraag van uw klant. Aan welke informatie hebben zij behoefte en wat zijn hun drijfveren? Een uitgebreid klantprofiel ligt ten grondslag aan de keuze voor Social Media kanalen, de tone of voice en de content. We stellen een Social Media Roadmap op. Hierin leggen we een content planning voor een heel jaar vast. Deze is niet statisch: wij reflecteren constant en sturen de strategie, waar nodig, bij.

Neem contact op