Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Kerngroep Training & Consulting

Kerngroep Training & Consulting biedt ontwikkelprogramma’s aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Het hart van Kerngroep ligt bij het in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties. Dit doen zij door het verzorgen van incompany trainingen, persoonlijke ontwikkeltrajecten, open- en individuele trainingen, coaching en teamontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling  

De missie van Kerngroep is het inspireren van mensen en teams binnen organisaties bij het realiseren van hun visie. Persoonlijke ontwikkeling begint bij zelfinzicht en bewust zijn. Vanuit inzicht in drijfveren, karakter (gedrag) en vaardigheden kunnen talenten van mensen worden aangesproken.

Wat wilt u precies ontwikkelen? Wat bezit u al aan capaciteiten om uw doel te bereiken, en wat is er nog nodig? Dat zijn belangrijke vragen die voorbij komen tijdens uw persoonlijke ontwikkeltraject. In samenwerking met de trainer van Kerngroep wordt de leerroute en interventies bepaald die passen bij uw ontwikkelbehoefte.

Incompany training

Kerngroep levert incompany trainingsprogramma’s bij u op locatie. Omdat iedere organisatie uniek is, komt Kerngroep samen met u tot maatwerkoplossingen die écht werken. Uit onderzoek blijkt dat 70% van hetgeen we in de praktijk leren gebeurt door het opdoen van ervaringen. Daarom staat in de trainingen van Kerngroep de dagelijkse praktijk centraal: leren door te experimenteren. Wanneer u dat wenst, verzorgen wij de trainingen ook op elke andere gewenste locatie.

Trainingen van Kerngroep

Kerngroep biedt diverse trainingen aan op het gebied van communicatievaardigheden, teamontwikkeling, klantgerichtheid & verkooptechnieken, effectiviteitstrainingen , managementvaardigheden en leiderschap. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Training Feedback Geven en Ontvangen;
  • Teamontwikkeling door Teamcoaching;
  • Training Succesvolle Acquisitie;
  • Training Timemanagement;
  • Training Effectief Leidinggeven.

Kijk op de website van Kerngroep voor een compleet overzicht van alle ontwikkelprogramma’s.

Teamontwikkeling

Een team doorloopt diverse stadia van teamontwikkeling. Iedere fase vraagt dan ook om ander gedrag en denken, zowel door de teamleden als door de manager. Wilt u het beste uit uw team halen? Ga samen met uw team en de ervaren trainers van Kerngroep aan de slag met een ontwikkelprogramma op het gebied van teamontwikkeling.

Methoden gebruikt door Kerngroep Training & Consulting

Afhankelijk van de klantvraag en ontwikkeldoelstelling, start Kerngroep met een interventie met een meting van gedrag, drijfveren en/of competenties middels een of meer van de onderstaande assessments:

  • Gedragsanalyse
  • Drijfveren analyse
  • PPA
  • Competentie analyse
  • 360 graden feedback
Neem contact op