Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

LBA Projectbureau

Projectbureau voor Civiele techniek, Bouw & Geodesie & 3D Laserscannen

LBA Projectbureau is een onafhankelijke speler op het terrein van de civieltechnische voorbereiding en begeleiding van projecten. De vakgebieden zijn onder andere: reconstructies, bouw- en woonrijp maken, waterbouwkundige constructies en hoogwaardige openbaar vervoer voorzieningen. Ze meten in, ontwerpen, maken het bestek, verzorgen de aanbesteding, houden toezicht, voeren de directie tot aan de uiteindelijke bouwmaatvoering en het inmeten van de aangelegde boven- en ondergrondse infrastructuur.

Als gerenommeerd projectbureau voor de bouwsector presenteert LBA haar relaties een compleet dienstenpakket.

Civiele techniek

LBA Projectbureau is een onafhankelijke speler op het terrein van de civieltechnische voorbereiding en begeleiding van projecten. Vakgebieden zijn onder andere reconstructies, bouw- en woonrijp maken, waterbouwkundige constructies en hoogwaardige openbaar vervoer voorzieningen

Bouw

Daarnaast zijn ze specialist in het uitzetten van nieuwbouw- en renovatieprojecten , het inmeten van een bestaande situaties, het verzorgen van het bouwmanagement en het geven van bouwkundig advies. Daarnaast maken ze complete ontwerpen en verzorgen ze de totale bouwaanvraag.

Geodesie

Landmeten is onze vertrouwde basis. Vakmensen leggen met moderne apparatuur de GEO-informatie vast. Hiermee zorgen ze voor een stevig fundament voor elke volgende stap in het proces en worden faalkosten op voorhand geminimaliseerd. LBA Projectbureau presenteert u een uitgebreid palet aan geodesiediensten. Van het meten van kadastrale grenzen tot het uitzetten ten behoeve van spoor en infra. Absolute specialist zijn ze in detail- en DTM-metingen met 3D-scanning.

3D laser scannen

LBA Projectbureau is al sinds 2011 specialist op het gebied van 3D laserscannen. Ze beschikken over de Leica p40 3D laser scanner, de beste laserscanner in haar klasse. De laserscanner kan ingezet worden voor oneindig veel toepassingen:

  • Het inmeten van gebouwen (zowel de binnen- als buitenzijde);
  • Civiele werkzaamheden;
  • Het inmeten van woningen (zowel de binnen- als buitenzijde);
  • Archeologische projecten;
  • Tunnelbouw
  • Het inlezen van gevels;
  • Bij renovatiewerkzaamheden;
  • Constructiewerkzaamheden;
  • Reverse engineering
  • Ongevallenanalyse.

Wilt u meer weten over de diensten van LBA Projectbureau? Neem dan eens vrijblijvend contact met ze op.

Neem contact op