Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Business

  • Ontevreden over de het rendement van uw website of webshop? Wij verbeteren de conversie door bewezen conversietechnieken.
  • Ook succesvol Google Analytics gebruiken? Wij zijn Google Partner en gebruiken naast Google Analytics ook andere methoden en technieken om online business te generen. 
  • Meer verkoopkracht uit uw nieuwsbrief halen? Wij helpen u hierbij door richtlijnen uit de conversiepsychologie toe te passen.

Bij ons krijgt u geen internetoplossing die er uitsluitend qua design of technisch goed eruit ziet. Wel kunt u van ons verwachten dat wij u helpen met het succesvol inzetten van Internet door uw business case als uitgangspunt te nemen. Met behulp van verschillende tools als Google Analytics, optimalisatiemethoden en technieken, realiseren wij in samenspraak met u uw business doelstellingen.

Dagelijks houden wij ons bezig met het optimaliseren en optimaal inrichten van uw online toepassingen. Wij brengen uw huidige online prestaties in kaart, achterhalen de knelpunten en implementeren de verbeteringen.  Samen met u werken wij hard met als doel het genereren van meer bezoekers en een hoger conversiepercentage. 

Neem contact op