Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Technology

  • Ziet u ook door de bomen het bos niet meer voor alle mogelijkheden op het gebied van technologie? Wij brengen u de meeste toepasbare innovatieve technologische ontwikkelingen voor uw bedrijf duidelijk in kaart.
  • Ook behoefte aan een vlot en foutloos IT systeem? Wij ondersteunen u bij een vlotte en foutloze backoffice integratie
  • Online Business genereren die verder gaat dan de oplevering van uw website, webshop of App? Wij koppelen uw backoffice IT systemen om zodoende maximaal rendement te kunnen behalen.

Net als vele andere vooruitstrevende organisaties, kunt u tegenwoordig ook niet meer zonder toekomstbestendige IT systemen. Razendsnelle IT ontwikkelingen en toepassingen leiden echter tot regelmatig noodzakelijke en ingrijpende beslissingen op het gebied van IT. Het upgraden van uw IT toepassingen vergt kennis en know-how over IT, maar ook over strategie en organisatiekunde. Ons team kent als geen ander de dagelijkse praktijk van processen en cruciale beslissingen op het terrein van IT ondersteuning binnen organisaties en boeken aantoonbare resultaten op het gebied van IT strategie, IT selectie en IT implementatie.

Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product of om een wijziging van uw bedrijfsstrategie, de IT moet de gewenste wijzigingen vlot en foutloos kunnen ondersteunen. Dit geldt onder andere bij nauwe samenwerking met ketenpartners of bij de lancering van een vernieuwde franchise formule. Na een fusie of overname moeten verschillende IT systemen als CRM systemen, financiële pakketten, voorraadbeheer pakketten, kennisopslag pakketten en met workflow pakketten vaak worden geïntegreerd met uw website of webshop. Deze en andere situaties zijn prikkelende uitdagingen waar ons team wel raad mee weet.

Neem contact op