Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Aviko

Aviko Foodservice

Aviko is wereldwijd marktleider in gekoelde frites en een van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko Foodservice biedt een uitgebreid assortiment aan aardappelproducten voor cafetaria’s, restaurants en instellingen.

Het assortiment van Aviko

Aviko is binnen Foodservice de totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten. Aviko Foodservice biedt een doordacht en compleet assortiment aan aardappelproducten. Aan de ene kant een basisassortiment met topproducten, geschikt als bijgerecht of snack. Aan de andere kant de lijn hoogwaardige aardappelproducten, zoals de Steamfresh range, die een professionele kok meer efficiëntie en gemak brengen. Een kok kan hier zelf nog de laatste creatieve hand aan leggen.

Aviko biedt een uitgebreid assortiment aan voor:

  • Diepvriesfrites & Verse frites
  • Gratins & Purees
  • Snacks & Appetizers
  • Diepvries & Koelverse specialiteiten.

Aardappelrecepten 

Aviko biedt chefkoks binnen Foodservice een uitgebreid assortiment aan aardappelrecepten, waarmee ze haar klanten graag nieuwe culinaire ideeën aan willen reiken. Op de receptenpagina van Aviko Foodservice vinden chefkoks dan ook een ruim aanbod van inspirerende aardappel recepten. Deze zijn ook nog eens samengesteld per seizoen en per marktsegment. Naast de vele recepten, biedt Aviko ook uitgebreide bereidingstips en menucalculaties. Kortom: ‘Je kunt zoveel meer met Aviko’.

Neem contact op