Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Party Rent

Party Rent: evenementen verhuur van A tot Z

Party Rent is een internationaal opererend bedrijf en gecertificeerd event-supplier. Voor alle denkbare events in Europa biedt Party Rent het totale spectrum van conceptontwikkeling tot de complete uitrol van uw evenement. De verhuur van event equipement staat hierbij centraal.

Event meubilair huren

Party Rent is uw betrouwbare partner op het gebied van evenementen verhuur. Bij Party Rent kunt u alles op het gebied van evenementen  huren. Of u nou een beurs of congres, bedrijfsfeest, sport-event, gala of bedrijfsfeest organiseert; alles voor uw event kunt u huren bij Party Rent. Op de website van Party Rent heeft u inzicht in het indrukwekkende portfolio van de event-supplier. Laat u inspireren door de uiteenlopende evenementen waarvoor zijn de inrichting en aankleding hebben verzorgd. Een greep uit het productaanbod voor evenementen van Party Rent:

Evenement organiseren? Party Rent!

Dat Live Marketing steeds belangrijker wordt, beseft men zich ook bij Party Rent. Party Rent is een innovatieve partner op het gebied van de inrichting en aankleding van evenementen. Maar ook voor event logistiek, transport, de op- en afbouw van uw evenement of het laten maken van CAD-tekeningen ter voorbereiding op uw evenement bent u bij Party Rent aan het juiste adres.

Party Rent onderscheidt zich met zowel kwalitatief hoogwaardige producten voor evenementen, grote voorraden met event meubilair, advisering met betrekking tot ruimte concepten en een uniek logistiek systeem.

Event meubilair online bestellen

Het huren van meubilair en andere benodigdheden voor evenementen via Party Rent is eenvoudig. Het complete assortiment is via de webshop snel en efficiënt te bestellen. Neem een kijkje op de website en ontdek de wereld van Party Rent.

Neem contact op