Co-founder

Abdeloahid Taouil

Business

Als medeoprichter van Marotura ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Marotura. In deze hoedanigheid zorg ik ook ervoor dat de innovatiecultuur bij Marotura gewaarborgd blijft. Daarnaast geef ik leiding aan speciale projecten, waar ik naast de projectleiding mij richt op strategie, digitale conceptontwikkeling en user interfaces.

Ik heb een bachelorgraad in bedrijfskundige informatica en een mastergraad in de communicatie wetenschap. In het verleden ben ik namens de Universiteit Twente samen met mijn tweelingbroer Redouane voorgedragen voor de ECHO Award en succesvol geslaagd voor het Skills Certificate ‘Entrepreneurship’. Tot slot geef ik twee dagen per week huiswerkbegeleiding aan scholieren in het voortgezet onderwijs in de vakken wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde, economie en management & organisatie.

Human

In mijn vrije tijd ben ik een sportliefhebber in het algemeen, en voetbal en wielrennen in het bijzonder. Al jaren lang fanatiek supporter van de Spaanse wielerploeg Movistar en kan je mij met mijn vrienden tijdens de Tour de France in de bergetappes vinden tussen de duizenden supporters. Tevens ben ik geïnteresseerd in geschiedenis en Hi-tech/ technology.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte