CEO/Digital Transformation

Achmed Taouil

Business

Onder mijn leiding heb ik Marotura helpen groeien van een starter op het Universiteit Twente complex tot een kwalitatief en innovatief bedrijf. Als CEO van Marotura ben ik verantwoordelijk voor de business development binnen ons bedrijf en alle ‘externe’ zaken, zoals het opzetten van partnerships en zakelijke relaties. Daarnaast leid ik als Internet strateeg innovatieve projecten.

Ik heb mijn mastergraad in Business Information Technology behaald aan de Universiteit Twente. Na het behalen van mijn diploma heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de Internetbranche. Verder treed ik geregeld op als gastspreker en ben ik gastdocent New Media & Internetstrategie bij zowel Saxion Hogeschool als de Universiteit Twente.

Human

Ik ben echt een natuurliefhebber en in die hoedanigheid vind ik het leuk om met mijn gezin door het bos te wandelen en te genieten van de natuur. Ook vertellen mensen mij dat ik verslaafd ben aan National Geographic Wild. Tot slot doe ik nu aan hardlopen, waar ik in het verleden op een hoog niveau voetbal heb gespeeld.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte