Amazon marketing

Met goede Amazon marketing zorgt u voor nieuwe kansen om uw online omzet te vergroten.
 

Let's talk digital

Amazon Duitsland: kansen voor online business

Amazon is in onze buurlanden - waaronder Duitsland - verreweg het grootste e-commerceplatform. Naar verwachting zal dit platform de komende jaren ook in Nederland flink groeien. De opkomst van Amazon biedt voor ondernemers kansen om hun online business uit te breiden. Met goede Amazon marketing is het ook voor uw bedrijf mogelijk om uw online omzet te vergroten en nieuwe klanten te bereiken. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland. En dat is interessant, want de Duitse markt is niet alleen enorm maar ook nog eens heel dichtbij. Meer weten over hoe u Amazon marketing voor uw bedrijf kunt inzetten? Wij helpen u graag!

Thijs Holtslag
Search, Conversion & Big Data Marketeer

Amazon marketing: de best mogelijke klantervaring

Amazon is een van de meest populaire online marktplaatsen die zowel door particulieren als door bedrijven worden gebruikt. De site is beschikbaar in veel verschillende landen en talen. Maar hoe ga je jouw bedrijf als nieuwe verkoper nestelen tussen al die andere bedrijven op Amazon? En hoe ga je succesvol worden met de producten die je verkoopt? Met een goede Amazon marketingstrategie trek je consumenten naar jouw productpagina’s. Er zijn verschillende Amazon marketing tips die je hierbij kunnen helpen, waaronder het optimaliseren van je productpagina’s. We vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek. Maar onze belangrijkte tip is: denk vanuit de gebruiker (de klant/koper op Amazon) en bezorg hem/haar de best mogelijke klantervaring. Dat vormt het belangrijkste vertrekpunt om je conversieratio te verhogen. 

Amazon advertising en SEO

Op Amazon bereik je bezoekers door te adverteren en door organisch binnen Amazon goed te ranken. In feite werkt Amazon advertising hetzelfde als adverteren in Google: daar waar Google SEA zorgt voor meer traffic richting je webshop en daarmee hogere conversie, zorgt Amazon advertising voor meer conversie voor jouw marketplace store op Amazon. Naast Amazon Advertising is ook Amazon SEO van belang. Want de uiteindelijke doorslag zal worden bepaald door wat de bezoeker te keizne krijgt nadat de deze op de advertentie heeft geklikt en op jouw productpagina komt. De kwaliteit van de productpagina weegt hierbij zwaar, dus deze moet kwalitatief goed zijn. Onder meer producttitels, productafbeeldingen, productkenmerken en productomschrijvingen moeten goed zijn en continu worden geoptimaliseerd om de kans op conversie zo groot mogelijk te laten zijn.

Nederland & Duitsland

Wij zijn digitale experts voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt. Daarom kunnen wij Amazon marketing ook heel goed afstemmen op uw Duitse klanten en doelgroepen. Onze Duitse Marotura-collega's zijn native speakers en weten precies hoe u zich kunt onderscheiden en succesvol kunt zijn op de Duitse markt en richting Duitse doelgroepen. Profiteer van onze expertise en vergroot uw online bereik en conversie tot ver over de Nederlands-Duitse grens!

Starten met Amazon marketing? Wij helpen u graag!

Julian Oolthuis
Manager Search, Conversion & Big Data

Een gesprek met een van onze Amazon marketing specialisten?

Wilt u meer weten over de kansen die Amazon marketing biedt voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag over uw individuele mogelijkheden en gaan graag met u in gesprek over wat er komt kijken bij succesvolle Amazon marketing.