Trainee Online Business

Amine Kasmi

Business

Als Online Business trainee bij Marotura houd ik mij bezig met het verwerken van grote hoeveelheden data waarbij het belangrijk is dat de data als verhaal wordt gepresenteerd en dit deze goed begrepen kan worden door de manager of bedrijfsleiders. Het is daarom essentieel om de data goed te kunnen filteren en overzichtelijk te maken.

Ik studeer aan de Hogeschool Saxion en ik doe de opleiding HBO Bachelor ICT. Bij deze opleiding leer je veel over het vakgebied online business; van het bouwen van websites en applicaties tot het beheren van netwerken en het verwerken van grote hoeveelheden data.

Human

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport. Ik ga regelmatig naar de sportschool, waar ik veel cardio en krachttraining doe. Ook heb ik een hele lange periode bij S.V Grol gevoetbald. Ik vind sporten heel belangrijk, omdat je er fysiek en mentaal fit van wordt. Ik vind gamen ook heel leuk om te doen, vooral competitieve games waarbij je op prestatie wordt beoordeeld met een rank. In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met programmeren of het beheren van netwerken, waarbij ik mij zelf steeds blijf ontwikkelen.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte