Digital Marketeer

Anna Schmalöer

Business

Als Digital Marketeer bij Marotura zet ik samen met ons team de online communicatiestrategie van onze klanten uit en ontwikkel ik campagnes waarin mijn specialisatie met name content en social media marketing is. Als projectleider houd ik het overzicht over alle disciplines in het projectteam, zodat we samen goede resultaten bereiken.

Ik begeleid met name opdrachtgevers die met (potentiële) klanten in Duitsland willen communiceren. Hierbij maakt het niet uit of onze klanten zelf in Duitsland gevestigd zijn, of als Nederlands bedrijf de Duitse markt willen betreden. Als Duitse native speaker ben ik bekend met de finesses die in het Duits relevant zijn. Daarom let ik bij de creatie van content altijd op de kwaliteit van het taalgebruik en de juiste tone of voice.

Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede heb ik mij gespecialiseerd in media en communicatie. Met name de pijlsnelle ontwikkelingen op het gebied van social media inspireren mij altijd weer. Spannend hoe mensen in sociale netwerken communiceren!

Human

In mijn vrije tijd speel ik klarinet bij een muziekvereniging. Ik vind het heel erg leuk om samen met een grote of kleine groep muzikanten een mooi muzikaal geheel te creëren. Pilates en ook onze hond zorgen ervoor dat ik lichamelijk fit blijf en me mentaal kan ontspannen. Van het bullet journaling gaat mijn plannershart sneller kloppen en ik kan mijn creativiteit gebruiken om mijn week efficiënt te structureren.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte