Junior Webdeveloper

Arminda Marin

Business

Bij Marotura loop ik stage om mijn vaardigheden als junior webdeveloper te verbeteren. Dit doe ik voor mijn studie HBO-IT aan de Hogeschool Saxion, waar ik nu in mijn derde jaar zit. Ik ben bezig om Laravel Nova en contentmanagementsystemen (CMS) te leren. Wanneer ik genoeg ervaring heb, zal ik verantwoordelijk zijn voor de gedeeltelijke backend van deze CMS. Daarnaast ga ik mobiele applicaties voor Android en iOS maken, die gebruikt kunnen worden voor de partners van Marotura. In mijn stage zal ik worden begeleid door de senior web ontwikkelaars binnen Marotura. Ik kijk ernaar uit om van hen te leren en mijn eigen ervaring op te doen binnen dit vakgebied, wat me verder zal helpen bij mijn studie.

Human

Ik ben een heel positief persoon en probeer de mensen om me heen een stukje vrolijker te maken. Nadat ik iemand heb leren kennen, ben ik heel open en makkelijk in de omgang. In mijn vrije tijd doe ik alles wat te maken heeft met spellen. Ik wil graag 2D en 3D games maken, daarom ben ik bezig om Unity en Blender te leren. Als ik niet bezig ben met deze hobby, kijk ik graag YouTube video’s of breng ik tijd door met mijn huisgenoten.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte