Webdeveloper

Arminda Marin

Business

Bij Marotura werk ik als webdeveloper. Ik houd me vooral bezig met de doorontwikkeling van Laravel Nova en de backend van dit systeem. Daarnaast werk ik aan de 'achterkant' van verschillende andere contentmanagementsystemen (CMS) voor onze klanten. Verder ontwikkel ik mobiele applicaties voor Android en iOS, die gebruikt kunnen worden door de partners van Marotura. Een ontzettend leuke baan met zeer afwisselende werkzaamheden, waarbij ik volop ruimte krijg om met uitdagende opdrachten bezig te zijn en de passie voor mijn werk helemaal kan laten zien.  

Human

Ik ben een heel positief persoon en probeer de mensen om me heen een stukje vrolijker te maken. Nadat ik iemand heb leren kennen, ben ik heel open en makkelijk in de omgang. In mijn vrije tijd doe ik alles wat te maken heeft met spellen. Ik wil graag 2D- en 3D-games maken, daarom ben ik bezig om Unity en Blender te leren. Als ik niet bezig ben met deze hobby, kijk ik graag YouTube video’s of breng ik tijd door met mijn huisgenoten.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte