Senior Web Developer

Benny de Leeuwe

Business

Binnen Marotura ben ik verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van diverse websites. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat deze naadloos aansluiten op de wensen van de klant en de eisen die onze SEO specialisten aan deze sites stellen. In eerste instantie ligt hierbij voor mij de nadruk op de ontwikkeling van de back-end, m.b.v. diverse open source systemen, en eventuele externe koppelingen, echter vind ik de afwisseling met front-end werkzaamheden erg leuk om te doen. Ook denk ik graag mee in de technische optimalisatie processen met onze SEO specialisten. Daarnaast ben ik binnen Marotura verantwoordelijk voor de optimalisatie van onze ontwikkel omgeving (OTAP straat) en aanspreekpunt voor de hosting van onze klanten.

Human

In mijn vrije tijd ben ik graag op de voetbalvelden te vinden. Zo ben ik op dit moment jeugdtrainer bij de plaatselijke voetbalvereniging en speel zelf in de middag nog mijn eigen wedstrijden. Ook vind ik het heerlijk om minimaal één keer per jaar de sneeuw op te zoeken om zoveel mogelijk kilometers op diverse pistes te maken. Andere hobby’s zijn netflixen en af en toe een potje Fifa op de playstation spelen. Tot slot ben ik samen met mijn vrouw de trotse ouders van twee heerlijke kinderen.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte