Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Marotura mediapartner van de Beurs4B

Marotura is dit jaar één van de mediapartners van de Beurs4B; een jong zakelijk initiatief voor ondernemers uit de regio Achterhoek en Twente. Met de beurs wordt een gelegenheid gecreëerd voor ondernemers uit deze regio om in een ongedwongen setting met elkaar het gesprek aan te gaan. Ook Marotura heeft een stand op de beurs, we maken graag kennis met u!

‘Kennis maken, Kennis delen’

De Beurs4B vindt plaats op donderdag 10 september 2015 van 14:00 tot 21:00 uur bij Hof van Eckberge in Eibergen. Nadat de beurs om 14:00 uur is geopend, kunnen de bezoekers de uitgebreide beursvloer verkennen en in contact komen met enthousiaste ondernemers uit het Oosten van het land. Daarnaast vinden er doorlopende presentaties en demonstraties plaats. Het thema van de beurs dit jaar is ‘Kennis maken, Kennis delen’. Kijk op de website van Beurs4B voor het complete programma.

beurs4b

BeursCollege Social Media op donderdag 22 augustus

Niet alleen op 10 september zelf vinden er allerlei activiteiten plaats, de beurs heeft ook een uitgebreid voorprogramma waar wij van Marotura een steentje aan bij dragen. Op donderdag 22 augustus presenteren wij een BeursCollege bij Hof van Eckberge aan de (oud-)standhouders. Het onderwerp van dit College is Social Media, waarbij met name de praktische kant van dit communicatiemiddel wordt belicht.

Ook deelnemen aan de beurs?

Bent u enthousiast geworden over de Beurs4B en wilt u ook graag deelnemen als standhouder? Schrijf je dan in via de website van Beurs4B. De beurs bezoeken als geïnteresseerde? De toegang op 10 september is gratis. Zien we u dan?

logo-beurs4b

Neem contact op
Author image