Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Nieuw concept InEibergen gerealiseerd

Het online platform voor en door Eibergen

31 maart jl. was de feestelijke lancering van www.ineibergen.nl bij Grand Café de Klok in Eibergen. De opkomst was hoog en de burgemeester was ook aanwezig. InEibergen is een interactief platform dat wij gerealiseerd hebben in samenwerking met de VVV en EOV van Eibergen.

InEibergen_platform

www.ineibergen.nl

Het is het startpunt van inwoners, bewoners uit omliggende plaatsen, toeristen en dagjesmensen die Eibergen bezoeken. Op het platform vind je alle winkels in Eibergen, accommodaties om te overnachten, eten & drinken, dienstverlening, kunst & cultuur en alles over een dagje uit in Eibergen. Ondernemers uit Eibergen hebben een plek op de site waar zij zichzelf kunnen profileren. Daarnaast vind je op het platform alles wat er in Eibergen te zien, doen en te beleven is. Alles wat de bezoeker over Eibergen wil weten, is op het platform te vinden.

Realisatie van het concept

Het startpunt voor ons was de vraag van de ondernemersvereniging en de VVV, om een platform te maken om Eibergen beter op de kaart te zetten voor de inwoners, bezoekers uit omliggende plaatsen, toeristen en online bezoekers. Na grondige analyse door onze SEO specialisten, usability & interaction designers, content specialisten en Social Media specialisten zijn we gestart met het uitdenken van het concept. In samenwerking met InEibergen hebben wij het concept verder uitgewerkt. Het resultaat is www.ineibergen.nl, een interactief platform waar ondernemers, inwoners en bezoekers actief een bijdrage kunnen leveren. Dit kunnen zij onder andere doen door bij ‘Eibergen in Beeld’ foto’s te uploaden, of deze op de diverse Social Media kanalen met #InEibergen te delen.

Online doelstellingen van InEibergen

Het uiteindelijke doel van de site is het trekken van meer bezoekers naar Eibergen, dat uiteindelijk zorgt voor meer klanten en omzet voor de ondernemers. Offline en online zullen elkaar versterken zodat potentiële klanten en toeristen hun positieve ervaringen kunnen delen via Social Media en het platform, waardoor er meer over Eibergen en haar ondernemers gepraat gaat worden. Wanneer mensen zich oriënteren op internet voor een vrijetijdsbesteding, komen ze de website van InEibergen met haar aanbod tegen. InEibergen.nl is een online business case die de Eibergse ondernemer meer op de kaart gaat zetten.

Inmiddels zijn we volop bezig met de toekomstplannen voor InEibergen verder uit te werken. Het online platform is een groeimodel dat constant in beweging blijft en volgens de laatste ontwikkelingen up-to-date zal worden gehouden.

 

Neem contact op
Author image