Digital Marketeer

Brenda Janssen

Business 

Als Digital Marketeer bij Marotura hou ik me iedere dag bezig met de vraag hoe we de online communicatiekanalen van onze klanten optimaal kunnen gebruiken. Mijn focus ligt daarbij op het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten voor de websites en het maken van campagnes voor de social media kanalen.

Als Duitse en Nederlandse kijk ik bijzonder uit naar de samenwerking met klanten uit Duitsland en Nederland die willen communiceren met (potentiële) klanten in hun respectieve buurlanden. Graag zorg ik er met mijn bijdrage voor dat de grens als kans wordt gezien. Bij de grensoverschrijdende communicatie let ik met name op culturele verschillen en taalkundige nuances.

Al tijdens mijn bachelorstudie Geografie, Planologie en Milieu aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik me gefocust op de Duits-Nederlandse betrekkingen. In het kader van mijn masterstudie Nederland-Duitsland-Studies aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en de Westfälische Wilhelms-Universiteit in Münster heb ik me verder op de grensoverschrijdende communicatie gespecialiseerd.

Human 

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of skeeleren en ontdek daarbij mijn omgeving. Als familiemens breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn familie en vrienden, bijvoorbeeld bij gezelschapsspellen. Daarnaast hou ik ervan mijn creativiteit tijdens het breien en bakken de vrije loop te laten – daarbij kom ik tot rust en kan ik mijn batterijen opladen. Ook vind ik het leuk om dingen met mijn eigen twee handen te creëren.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte