New Business Manager & SEO Manager

Daniel Rodermond

Business

In de functie van Social Media & Content Marketeer Duitsland verzorg ik Duitse content voor onze klanten, voor alle online uitingen. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld websites of diverse Social Media kanalen. Deze content verzorg ik voor zowel onze Duitse klanten, als voor onze Nederlandse klanten die de Duitse online markt willen betreden. Hierbij let ik op de culturele en taalkundige eigenheden van de Duitse markt t.o.v. de Nederlandse markt, zoals alleen een native speaker dit kan.

Ik heb een opleiding als grafisch vormgever, een Bachelor in Kunst en Techniek en een Master in Communicatiewetenschappen. De opleidingen heb ik gevolgd aan het Berufskolleg für Technik in Moers (Duitsland), aan de Saxion hogeschool in Enschede en aan de Universiteit Twente in Enschede. Deze opleidingen vormden een ideale combinatie van mijn interesses en competenties. Ik ben een creatief mens met een hoge affiniteit voor technologie en het begrijpen van het menselijk gedrag.

Eerdere werkervaring heb ik opgedaan als communicatieontwerper. In deze functie heb ik webpagina’s gedesigned en met de gebruikelijke CMS systemen zoals WordPress, Joomla und Typo 3 gewerkt.

Verder heb ik als Online marketing strateeg gewerkt. In deze functie heb ik voor klanten hun actuele communicatiestrategie, concurrenten, doelgroep en marktanalysen gedaan. Gebaseerd op de resultaten van deze analyse heb ik nieuwe, op de klant toegepaste online marketing strategieën ontwikkeld.

Human

Ik vind dat iedereen zijn of haar deel bij moet dragen om de wereld beter te maken. Daarom doe ik vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis en de civiele bescherming. Bovendien hou ik van nieuwe technologieën zoals Smartwatches, Google glass, Oculus rift. Ontwikkelingen op dit gebied volg ik op de voet.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte