De Duitse toerist

Als nieuwe doelgroep of als oude bekende

Let's talk digital

Met 3 focuspunten naar meer Duitse gasten

Nu we in de nadagen van de coronapandemie zitten en de grenzen weer opengaan kunnen er ook eindelijk weer toeristen worden ontvangen. De impact van onze oosterburen op het toerisme in Nederland is wat dat betreft niet te onderschatten. Wij helpen u graag ook de Duitse toerist bereiken! Dit doen we aan de hand van onze online-expertise in zowel Nederland als Duitsland, heldere communicatie en gedegen strategieën voor:
 

 • Vindbaarheid voor Duitse toeristen in zoekmachines
   
 • Duitse content op Social Media
   
 • Uw eigen Duitse website en boekingsmodule 
   

Lees hieronder wat wij hierin voor u kunnen betekenen!

Anna Schmalöer
Digital Marketeer

Wij brengen de Duitse toerist naar u toe

Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel de Duitse als de Nederlandse markt, met o.a. specifieke expertise in de toeristische sector, kunnen wij grensoverschrijdend voor u te werk gaan om ook de Duitse toerist naar uw vakantiebestemming te loodsen.

Om dit te bereiken zetten wij onze Duitse teamleden in, zij weten immers als geen ander wat de Duitse toerist beweegt en hoe u ze het best bereikt. Aan de hand van deze kennis en kunde creëren we Duitstalige content die op de zoekbehoefte van de Duitse toeristen aansluit. 

Dat doen wij als volgt

 • We verbeteren uw vindbaarheid voor de Duitse toerist in Google
  Zo zorgen we ervoor dat de Duitse toerist, die zijn volgende vakantie aan het plannen is, u beter en sneller weet te vinden.
 • We bedenken en maken authentieke Duitse content voor uw Social Media-kanalen
  Met onze Duitse teamleden zorgen wij dat u op deze platforms de uitstraling hebt die voor Duitsers interessant is.
 • We maken uw website en boekingsmodule helemaal geschikt voor de Duitse bezoeker
  Op deze manier zorgen we dat de Duitse bezoeker geboeid blijft en nog verder verleidt wordt zijn boeking bij u te vervolmaken.

Duits-Nederlands experts

Van de Fronleichnam in juni tot de Tag der deutschen Einheit in oktober en alles daar omheen: wij maken u zichtbaar voor de Duitse vakantieganger. Onze activiteiten aan beide kanten van de grens maken dat we het beste van beide werelden kunnen combineren. En daar profiteert u dan weer van! We zien ernaar uit om ook voor u aan de slag te gaan.

Lees hier alles over onze expertise op het gebied van:

O.a. deze vakantiebestemmingen gingen u voor

Samen ontvangen wij de Duitse toerist!

Anna Schmalöer
Digital Marketeer

Een gesprek met een van onze Duitse toerisme-experts?

Wij adviseren u graag over uw individuele mogelijkheden, dan ontdekken we samen wat wij precies kunnen beteken voor uw organisatie. Vul onderstaand formulier in, dan praten we snel verder!