Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Google AdWords

Wij helpen u met een effectieve campagne

  • Mis niet langer het overzicht en rendement van uw Adwords Campagne. Krijg een effectieve Adwords campagne met meetbare resultaten.
  • Betaal niet langer te veel per klik. Onze juiste biedstrategieën verlagen de kosten per klik.
  • Laat geen kansen liggen. Wij verhogen de conversiekracht van de landingspagina’s.

Google ontvangt nu al elke dag al meer dan 200 miljoen zoekopdrachten, en dit aantal groeit met de dag. De mogelijkheden om te adverteren in Google zijn dan ook enorm. Google AdWords is dan ook de populairste manier van adverteren op het Internet. Veel ondernemingen en organisaties maken gebruik van AdWords, echter raken ze na verloop van tijd teleurgesteld en ontevreden over het rendement. Immers snel een paar zoekwoorden verwerken in een AdWords advertentie kan iedereen. Maar hoe nu verder?

Wij als Google Partner, Google Adwords certified partner en Google Analytics certified partner helpen u graag door het strategisch opzetten van AdWords- campagnes. Een effectieve Google AdWords-campagne is een krachtig instrument om uw ROI te verhogen. Wij zijn dag in en dag uit bezig met het ontwikkelingen, analyseren en bijsturen van AdWords-campagnes. Wij bezitten onmisbare kennis om het rendement van uw Adwords campagnes structureel te verhogen onder leiding van gecertificeerde Google AdWords-Search Marketeers.

Het opzetten, monitoren en targetten op relevante doelgroepen van een AdWords-campagne gebeurt stapsgewijs en volgens plan. Samen met u werken wij toe naar resultaat en kwaliteit. De campagnemeting, -analyse en -optimalisatie d.m.v. Google Analytics en AdWords rapportages is gericht op het realiseren van betere posities tegen lagere kosten. Door het inzetten van onder andere sitelinks, extensies, conversion optimizer, regio-targeting, experimentele functionaliteiten en het optimaliseren van de kwaliteitsscore sturen we op zo hoog mogelijke ROI. Andere belangrijke aspecten als Google mobile campagnes, biedstrategieën en tekstoptimalisatie zijn bij ons ook in vertrouwde handen. Onze tekstschrijvers werken nauw samen met onze Search Marketeers. Alles draait bij ons om het sturen op resultaat!

Neem contact op
Adwords