Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Concept ontwikkeling

  • Geen behoefte aan ideeën, maar wel aan concrete prototypes? Wij werken volgens onze bewezen MILLSOM Approach.
  • Ervaar niet langer de afstand met uw doelgroep! Wij bedenken innovatieve concepten gericht op een snelle interactie met uw doelgroep.
  • Genoeg van dikke rapporten zonder concrete implementaties? Wij vertalen strategische concepten naar een praktische invulling.

Een idee hebben is één, het daadwerkelijk omzetten in een innovatief concept is toch wat anders. Voor ons reden om zonder veel blabla of ingewikkelde ideeën, snel en to the point naar een testbare functionaliteit of propositie toe te werken. Denken vanuit de gebruiker en structurele innovatieve sessies zorgen ervoor dat wij de brug slaan tussen strategie en de praktische invulling daarvan concreet invullen.

Ons uitgewerkte concept omvat een impressie in zowel beeld als woord, toegespitst op zowel het design als functionele aspecten. Samen met u worden de ontwikkelde concepten vormgegeven in een conceptformule en in een programma van wensen en eisen. Beide onderdelen zullen als leidraad dienen voor de interface en het interactieontwerp om zodoende te komen tot optimaal online rendement. Stijlkenmerken als schermopmaak, illustraties en tekst, maar ook de achterliggende interactiestructuren zijn hierbij ook van doorslaggevend belang. Om het concept nog beter aan te laten sluiten met het online gedrag van uw doelgroep, analyseren wij het concept op acht dimensies van kwaliteit, te weten: visuele aantrekkelijkheid, betrouwbaarheid, gebruikersgemak, zoekkwaliteit, kwaliteit van de aangeboden informatie, de relevantie van die informatie, consistentie met de analyse in het kader van SEO en de laadsnelheid.

Neem contact op
Concept ontwikkeling