Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Content

  • Net als anderen geen flauw idee wat je met contentmarketing aan moet? Wij laten zien dat content maken leuk én doeltreffend is.
  • Praat niet langer over, maar mét uw doelgroep. Wij beïnvloeden en activeren uw doelgroep door technieken uit de gedragswetenschap.
  • In de spotlight staan met de juiste content? Wij bieden handvaten voor vindbare content met de juiste boodschap.

Hoe zorg je ervoor dat jouw content via de juiste kanalen verspreid wordt en dat je content er daarnaast ook nog eens voor zorgt dat jouw bedrijf of organisatie goed gevonden wordt op het internet? Wij weten hoe je de juiste content creëert en hoe content ervoor kan zorgen dat uw doelgroep geactiveerd wordt. In overleg met u wordt er een contentstrategie voor u opgesteld. We kijken naar op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden, en wat de kernboodschap moet zijn van de content.

We beginnen met het uitvoeren van een content audit, waarmee we vaststellen hoe uw website op dit moment scoort. Door het optimaliseren van uw (eventuele) bestaande webpagina’s, het schrijven van nieuwe webpagina’s en het schrijven van landingspagina’s zorgen wij ervoor dat uw website goed gevonden gaat worden in Google.

Daarnaast schrijven we ook content geoptimaliseerd voor Social Media. Ieder Social Media kanaal en iedere doelgroep vereist immers een andere benadering en een toepassing van andere content technieken. We zijn op de hoogte van de laatste overtuigingsprincipes en tekstwetenschap, waardoor uw doelgroep geactiveerd wordt. Ook het schrijven van blogs of deelname op fora of LinkedIn groepen behoren tot de mogelijkheden van onze content strategie.

Neem contact op
Content