Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Mobile

  • Ook geen helder inzicht in mobiele toepassingen? Wij helpen met het opstellen van een mobiele strategie om optimaal in te kunnen spelen op opkomende mobiele technologieën.
  • Een app ontwikkelen of is een responsive website voldoende? Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes door onze verscheidene analyse tools.
  • Laat geen kansen liggen. Wij spelen in op de veranderingen in het gebruiksgemak door de juiste focus aan het brengen.

Menig organisatie of instelling heeft de mogelijkheden van bijvoorbeeld het aanbieden of het online verkopen van goederen en diensten via mobiele apparaten ontdekt. Het commercieel succes van deze App’s valt in veel gevallen toch tegen. Voor ons reden om dit anders aan te pakken. Wij redeneren daarom vanuit uw business case. Door inzet van technieken en scherpe analyses achterhalen wij de beperkingen, voordelen en andere elementen die invloed hebben op het commercieel succes van een App of mobiele website.

Nadat wij in samenspraak de keuze hebben gemaakt tussen een App of een mobiele website, wordt op basis van uw business case het programma van eisen en wensen opgesteld. Structuur en functionaliteit worden geïntegreerd met de veelzijdige mogelijkheden in uw ‘customer journey’. Ontwikkelingen in mobile search, augmented reality en best practices worden nauwlettend in de gaten gehouden en indien nodig geïmplementeerd.

Neem contact op