Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Succesvolle websites

  • Niet alleen een website om een website, maar daadwerkelijk uw doelstellingen behalen? Wij hebben de sleutel tot online succes!
  • Alleen een verfrissend en helder ontwerp niet voldoende? Wij implementeren websites waarbij uw business case leidend is!
  • Niet thuis in de IT wereld? Wij spreken zowel business- als IT taal.

Het realiseren van succesvolle websites binnen budget en planning. Dat pretenderen bijna alle webbouwers te doen. Toch blijkt uit diverse onderzoeken dat bij veel webprojecten juist veel mis gaat in de realisatie van een website. De schakel tussen de business en IT blijkt in veel gevallen te groot te zijn. Wij zijn voor u de schakel tussen deze twee werelden. Wij spreken namelijk zowel business- als IT taal.

Bij de ontwikkeling van uw website is een programma van eisen en wensen, statistieken en bewezen technieken het startpunt. Hierbij kiezen wij de juiste combinatie van strategie, concept, design, interactie, CMS/techniek en content. Of het nu op een smartphone, tablet of desktop wordt bekeken, de website is optimaal te beheren en te bezoeken. Dit gebeurt stapsgewijs en volgens plan. Samen met u werken wij toe naar resultaat en kwaliteit.

Neem contact op
Succesvolle websites Google