Digitaliseren van bedrijfsprocessen

IT systemen hebben als functie de bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld het productieproces, verkoopproces of logistiek proces) te ondersteunen en het management van adequate sturingsinformatie te voorzien. Het liefst ook nog eens realtime.

Het digitaliseren van bedrijfsprocessen is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Een organisatie kan tegenwoordig bijna niet meer zonder toekomstbestendige IT systemen. De razendsnelle technologische ontwikkelingen en wijzigende wet- en regelgeving (bijvoorbeeld op het gebied van privacy) zorgen er regelmatig voor dat u noodzakelijke, ingrijpende beslissingen op dit gebied moet nemen.

  • Welk effect hebben deze wijzigingen op andere bedrijfsprocessen?
  • Welk systeem of welke systemen moet ik kiezen?
  • Waar moet ik beginnen?
  • Welke keuzes heeft u überhaupt?

Logische vragen die wij graag samen met u beantwoorden. Door uw huidige proces en uw huidige systemen te analyseren én door uw wensen en eisen op een rij te zetten helpen wij u graag met het (verder) digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Hierbij kijken wij niet alleen naar de technologie, maar ook naar de positieve en eventuele negatieve gevolgen voor uw organisatie en klanten.

Ons team beschikt over een brede kennis op het gebied van IT, strategie en organisatiekunde. Met de opgedane kennis gecombineerd met onze ruime ervaring met IT kunnen wij u adviseren op het gebied van IT strategie, IT selectie en IT implementatie. Naast een adviserende rol, nemen wij u ook graag deze werkzaamheden volledig uit handen.

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte