Digitalisering mkb

Heeft u een mkb-bedrijf en bent u op zoek naar een professionele partner die u kan helpen uw onderneming te digitaliseren? Marotura is expert op het gebied van digitalisering in het midden- en kleinbedrijf. Wij staan dan ook graag voor u klaar met advies om de digitale transformatie van uw mkb-bedrijf succesvol te verwezenlijken.

Let's talk digital

Digitalisering van kleine en middelgrote ondernemingen

Als midden- en kleinbedrijf is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen, omdat een bedrijf anders snel achter de concurrentie aan zal lopen. Mkb-bedrijven die een goede positie op de markt willen behouden én de concurrentie voor willen blijven, moeten daarom op de hoogte zijn van de nieuwste technologie. Dat is niet alleen van belang voor hun huidige producten of diensten. Digitalisering betekent innovatie. Dit kan op vele manieren: door nieuwe, creatieve producten en diensten, efficiëntere management- en arbeidsmethoden, onconventionele verkoopkanalen of communicatiekanalen. Optimaliseer uw ondernemingsplan en maak gebruik van de mogelijkheden die digitalisering biedt voor mkb-bedrijven. Alleen dan blijft u concurrerend en kunt u uw omzet optimaliseren.

Achmed Taouil
CEO/Digital Transformation

Marotura: expert op het gebied van digitalisering voor het mkb

Het is duidelijk dat digitalisering voor elk bedrijf van belang is. Tegenwoordig geldt “digital first”, want digitaal is niet meer een kanaal aan het einde van uw bedrijfsprocessen, het staat aan de basis van alle processen binnen uw bedrijf. Data en de verwerking ervan worden steeds belangrijker en vormen uiteindelijk de basis voor uw bedrijfsvoering. Het digitale denken wordt onderdeel van uw bedrijfs-DNA. Natuurlijk blijven de belangrijkste aspecten van de digitalisering in het midden- en kleinbedrijf hetzelfde: de klant en de customer journey zullen de belangrijkste.onderdelen van uw digitale strategie blijven.

Sterke partner voor digitalisering

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog niet precies weet op welke vlakken en op welke manier u de digitalisering binnen uw bedrijf wilt aanpakken. Marotura ondersteunt u graag bij het digitaliseren van uw mkb-bedrijf:

  • Wij helpen bij het opstellen van technische eisen & het ontwerpen van de infrastructuur;
  • Wij coördineren de frontend (bijv. website, online shop & social media) & backend (bijv. ERP & CRM systemen);
  • Wij ontzorgen u bij online bedrijfsoptimalisatie (SEO & SEA, e-mailmarketing en meer);
  • Wij kunnen u ondersteunen bij (het opstellen van) een privacyverklaring en het AVG-proof maken van uw onderneming;
  • Wij staan voor u klaar op het gebied van databescherming en online beveiliging.

Nederland & Duitsland

Wij zijn digitale experts voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt. Daarom kunnen wij digitalisering ook voor Duitse kleine en middelgrote ondernemingen implementeren. Onze Duitse Marotura-collega's zijn native speakers en weten precies hoe u zich kunt onderscheiden en succesvol kunt zijn op de Duitse markt. Profiteer van onze expertise en vergroot uw online bereik en conversie tot ver over de Nederlands-Duitse grens!

Digitalisering in het mkb: Onze referenties

Marotura: uw partner voor het digitaliseren van uw bedrijf

Marotura is dé expert op het gebied van digitalisering voor mkb-bedrijven. Onze diensten variëren van conceptontwikkeling en internetstrategie, de digitalisering van enkele of meerdere bedrijfsprocessen tot de volledige digitale transformatie van het midden- en kleinbedrijf. Wij ondersteunen u ook in uw online business, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw core business. U krijgt dus niet alleen deskundig advies over digitalisering in het mkb, maar ook concrete operationele ondersteuning.

Samen gaan we aan de slag met digitalisering van uw bedrijf!

Redouane Taouil
Co-founder

Een gesprek met een van onze digitale experts?

Wilt u meer weten over digitalisering voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag over uw individuele mogelijkheden en gaan graag met u in gesprek over wat er mogelijk is op dit gebied.