Interaction Designer

Dirk Ebberink

Business

Als interaction designer/grafisch ontwerper houd ik me bezig met het visuele en gebruiksvriendelijke aspect van een website of app. Tevens kent Adobe Illustrator voor mij geen geheimen, dus voor al uw illustraties kunt u ook bij mij terecht.

Ik heb mijn bachelor Kunst en techniek behaald aan het Saxion. Deze opleiding sprak mij aan door de brede opzet en de combinatie van kunst en techniek.

Human

In mijn vrije tijd fitness en zwem ik graag. Drie keer in de week ben ik dan ook in de sportschool te vinden of lig ik in het zwembad. In het weekend ben ik graag in de weer met potten en pannen of probeer ik een nieuw recept voor een cheesecake uit. Voor mij is het dan de uitdaging om alles zelf te maken, van de koekjesbodem tot en met de chocoladedecoratie.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte