Search Marketeer

Elmer Kruys

Business

Bij Marotura ben ik onderdeel van het "Search" team, oftewel alles wat met zoekmachine marketing te maken heeft. Het analyseren, opzetten en onderhouden van Google Ads campagnes is mijn specialiteit. Daarnaast houd ik mij graag bezig met het optimaliseren (toegankelijker maken) van teksten.

Ik ben al meer dan 20 jaar zakelijk met internet bezig en heb talloze campagnes beheerd, zowel met kleine als grote budgetten. Ook ben ik een aantal jaren zelfstandig ondernemer geweest. Ik heb in die tijd veel geleerd en ervaren over wat het inhoudt om een bedrijf te runnen, verantwoordelijkheid te nemen voor je acties, afgewogen risico's te nemen en interacties met klanten en prospects te (onder)houden. Mijn kernwaarden zijn:

  • Kennis delen 
  • Zelfstandig werken 
  • Luisteren voor spreken
  • Analytisch en hands-on werken
  • Afspraak = afspraak

Human

Auto's - met name BMW's - zijn mijn eerste liefde; ik ben een autofanaat in hart en nieren. Ik ben ook lid van de BMW Club Twente en soms voer ik wat klein onderhoud uit aan mijn auto's. Ik volg al jaren de Formule 1, die nu nog specialer is geworden met een Nederlandse wereldkampioen. Ook ben ik zeker te porren voor een goede serie of film en ik luister graag naar Engelstalige podcasts om mijn blik op de wereld te verruimen.
 

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte