Redouane Taouil

Marotura als familiebedrijf draait om passie en de menselijke maat

”Hoe is het nou om samen met je broers een familiebedrijf op te richten en te runnen?” is een vraag die ik vaak gesteld krijg. Toch is het antwoord heel erg simpel; de beste beslissing die we ooit samen hebben genomen!

Het geheim van ons familiebedrijf zit hem in een aantal aspecten dat we voordat we gestart waren zorgvuldig hebben geanalyseerd. Daaruit bleek onder meer dat wij alle drie enorm veel raakvlakken hebben, maar juist ook verschillende capaciteiten bezitten. Dat zag je bijvoorbeeld ook op het voetbalveld terug. Als offensieve voetballers wilden mijn broers altijd winnen. Ik had juist een hekel aan verliezen.

Maar bovenal delen wij als Marotura dezelfde familiewaarden: meerwaarde bieden voor onze partners, samenwerken in een goed team, goede reputatie en continue verbetering van het bedrijf.

Waarde brengen

Bij veel andere bedrijven ligt de focus op geld verdienen en winstmaximalisatie, maar wij richten ons vooral op het brengen van meerwaarde voor onze partners. Geen uurtje factuurtje en scoren op korte termijn, maar langdurige partnerships. De relatie met onze partners zetten wij centraal, in alle facetten van ons familiebedrijf. Zodoende bieden wij dan ook altijd maatwerkoplossingen aan.

Samenwerken in een goed team

Werken bij een familiebedrijf is niet voor iedereen weggelegd. De mensen binnen ons team waarderen de persoonlijke en menselijke benadering die wij hanteren binnen Marotura. Ons team is ons belangrijkste kapitaal en wij beschouwen onze teamleden dan ook als familie. Dat resulteert in een sterk onderling vertrouwen en een goede sfeer. Wij streven continue naar een uitdagende en prettige werkomgeving met zo min mogelijk regels en procedures.

Reputatie

Wij willen eerlijk kwalitatief werk leveren. Dat doen wij op ons eigen authentieke manier: jezelf niet anders voordoen dan je bent en geen ‘gebakken lucht’ verkopen. Bij ons familiebedrijf draait het om ‘what you see is what you get’. Dat betekent ook dat wij niet foutloos zijn, maar wel snel handelen en oplossen. Tevens willen wij onze maatschappelijke betrokkenheid tonen door te participeren in verschillende (lokale) maatschappelijke evenementen.

Verbetering van het bedrijf

We hebben de afgelopen jaren een sterke thuisbasis gecreëerd en zijn inmiddels de grens overgegaan. Deze internationalisering werpt zijn vruchten af. Wij richten onze blik de komende jaren dan ook steeds meer op Duitsland en de rest van de wereld. Onze actiegerichtheid is gefocust op het structureel verzilveren van de kansen in Duitsland.
Tot slot zien wij digitalisering als ‘gamechanger’. De wereld verandert continue. Technologische ontwikkelen hebben grote invloed op ketens, businessmodellen en organisatiestructuren. Onze partners verwachten dat zij op deze digitalisatie optimaal worden bediend.

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte