Google

Onze Google diensten

Onze Google experts zijn helemaal thuis in de wereld van Google. Ontdek hieronder meer over de Google diensten die wij aanbieden, onder meer op het gebied van SEO, SEA en Google Mijn Bedrijf. 

Onze Google experts

Benieuwd naar wie zich bij Marotura bezig houden met online dienstverlening via Google, zoals SEO & SEA? Maak dan kennis met onze gecertificeerde Google specialisten. Zij staan graag voor u klaar om u te helpen om uw producten en diensten online (nog) beter vindbaar te maken en u verder te helpen op het gebied van conversie optimalisatie.

Meet
our experts
Onze Google experts vormen de ideale mix van kennis, ervaring en talent

Certificeringen

Ontdek onze Google-diensten

Marotura is officiële Google-partner en specialist in alles op het gebied van Google! Google biedt verschillende Google-diensten en -tools aan die afzonderlijk of in combinatie met elkaar grote voordelen bieden voor uw online dienstverlening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Google voor uw bedrijf.

Hieronder geven we een kort overzicht van de voordelen van elke Google-dienst:

  • Search Engine Optimization (SEO) maakt uw website beter vindbaar in Google en andere zoekmachines en zorgt voor meer verkeer naar uw website.
  • Met Search Engine Advertising (SEA) behaalt u sneller succes via betaalde advertenties in Google. Met slimme biedstrategieën haalt u het beste conversiepotentieel uit uw budget.
  • Met Google Mijn Bedrijf wordt u als officieel bedrijf op Google vermeld, waardoor uw bedrijf gerenommeerd en betrouwbaar overkomt, en nieuwe klanten sneller worden geworven.
  • Met Google for Jobs bereikt u precies de juiste mensen. Google herkent de relevantie van uw jobadvertentie, zelfs wanneer een gebruiker zoekt naar andere, gerelateerde functiebenamingen.

Als Google-partner kunnen wij bovendien gebruik maken van een groot scala aan Google-tools en deze voor u inzetten om nog optimaler en resultaatgerichter gebruik te maken van de mogelijkheden die Google biedt:

  • Met Google Analytics is het mogelijk om statistieken te analyseren die duidelijk laten zien op welke manier uw klanten interactie hebben via uw website of app.
  • Google Ads wordt ingezet om online meer gerichte SEA-analyses uit te kunnen voeren om producten en diensten op het juiste moment aan de juiste doelgroep te promoten.
  • Google Search Console helpt om een efficiëntere SEO-analyse uit te voeren en verkeer naar de website te leiden.
  • Via Google Tag Manager kunnen tags gemakkelijk worden beheerd en geconfigureerd via een webinterface. Het biedt een gecentraliseerd platform waar reclame- en analysegegevens overzichtelijk worden gebundeld.
  • Met Google Data Studio kunnen alle gegevens van andere tools (Google Analytics, Google Ads etc.) worden verzameld en geanalyseerd. Hiermee worden relevante gegevens op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier weergegeven.

Meer informatie? Neem contact op