Internet Strategie

  • Op zoek naar een online strategie die leidt tot meer business? Wij gaan te werk volgens onze Millsom Approach.
  • Ook succesvol nieuwe (internationale) markten aanboren? Wij zorgen door middel van onze analysemethoden voor bereik, engagement en conversie
  • Ziet u ook door de bomen het bos niet meer voor alle mogelijkheden op het internet? Wij brengen de online kansen voor uw bedrijf duidelijk in kaart.

Bij ons krijgt u geen dik rapport over doelgroepen en bedrijfsdoelstellingen op korte en lange termijn, de strategische waarde van websites en/of de ongekende mogelijkheden die het Internet u te bieden heeft. Wat kunt u dan wel verwachten?

Wij helpen u met het succesvol inzetten van Internet door het optimaliseren van uw conversie via alle mogelijke online contactmomenten. Met behulp van verschillende tools, analysemethoden en theorieën, maken wij voor u de kansen inzichtelijk en vertalen dit in praktische innovatieve internet strategieën en begrijpbare oplossingen. Hierin geven wij antwoord op de vraag welke internettoepassingen het meest geschikt zijn voor uw specifieke commerciële doeleinden en hoe deze doeleinden zich verhouden met de effecten van marketingtoepassingen op cognitieve, affectieve en gedragsmatige responsen van uw doelgroep.

Samen met u scherpen wij de opgestelde concepten aan tot effectieve en praktische oplossingen in de vorm van een realistische online strategie, afgestemd op uw core business. De online strategie geeft u antwoorden op reële vragen als: wat het (vernieuwde) business model moet worden, welke impact de digitale kanalen -internet, apps, tablets, smartphones, Social Media - hebben op uw core business en de omgang met mogelijke weerstanden binnen uw eigen organisatie voor wat de transformatie naar de digitale omgeving betreft.

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte