Content marketeer

Jelle Visser

Business

Als Content Marketeer bij Marotura ben ik verantwoordelijk voor het schrijven van Nederlandse zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) content voor op de websites van onze klanten. Hierbij probeer ik me in u en uw klanten te verplaatsen, om een zo aantrekkelijk mogelijke tekst te schrijven die goed aansluit op het profiel van uw bedrijf. Doordat ik ook rekening houd met het SEO aspect van de content, vergroot ik uw online vindbaarheid. 

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de bachelor Scheikundige Technologie aan de Universiteit Twente. Die opleiding hoop ik dit jaar af te ronden. Doordat ik daarnaast erg geïnteresseerd ben in marketing en communicatie, ben ik gemotiveerd om daarmee aan de slag te gaan bij Marotura en mooie teksten voor onze klanten te schrijven. Vanuit mijn studie heb ik voornamelijk een voordeel bij het schrijven van content voor onze klanten uit de technische hoek. 

Human

In mijn vrije tijd hardloop ik graag en doe ook mee aan wedstrijden. Zo heb ik in 2019 onder andere de halve marathon van Enschede gelopen. 

In 2019 heb ik ook een half jaar in Noorwegen gewoond. Daar maakte ik graag wandelingen in de bergen en bleef ik slapen in berghutten. Daarnaast luister ik graag naar elpees uit mijn steeds groter wordende vinylcollectie. 
 

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte