Digital Marketeer

John Roerdink

Business

Als Digital Marketeer bij Marotura help ik klanten om hun online communicatiekanalen zo optimaal mogelijk in te zetten. Samen met de klant en collega's aan de slag gaan om te komen tot mooie en effectieve online oplossingen, dat vind ik leuk en uitdagend. Na mijn studie Bedrijfscommunicatie aan de Faculteit voor Journalistiek & Communicatie ben ik aan de slag gegaan in het communicatievak. In totaal ben ik twintig jaar werkzaam geweest op de communicatieafdeling van verschillende bedrijven, waaronder Interpay (Equens), Nuon en Alliander. Belangrijk onderdeel van mijn werk was het maken van content voor online en offline kanalen, in uiteenlopende soorten en maten en voor verschillende doelgroepen. In die periode heb ik ook veel samengewerkt met communicatiebureaus en andere externe partijen op het gebied van communicatie. Nu ik zelf de overstap naar bureauzijde heb gemaakt, komt mijn opgedane kennis en ervaring met beide partijen goed van pas.

Human

Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek en woon daar – na wat omzwervingen – inmiddels alweer een flinke tijd met mijn gezin in het buitengebied van Lievelde. Naast de nodige tuin- en onderhoudsklussen die wonen in het buitengebied met zich meebrengt, gaat een behoorlijk deel van mijn tijd op aan sport. Zo ben ik op de zaterdag veel op het voetbalveld te vinden als leider en/of supporter van onze dochter en twee zonen. Daar kan ik enorm van genieten. Daarnaast probeer ik in het weekend tijd vrij te maken om zelf een potje te voetballen en/of een mooie tocht te mountainbiken, hoewel met name dat laatste niet altijd lukt. Gelukkig vind ik het ook geen probleem om af en toe lekker op de bank te kijken naar een goede film, documentaire of mooie sportwedstrijd op tv.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte