Digital Marketeer

Jolien Lankheet

Business

Als Digital Marketeer houd ik me dagelijks bezig met het op de juiste manier inzetten van de online communicatiekanalen van klanten. Hiervoor schrijf ik zoekmachinevriendelijke content voor hun websites en Social Media kanalen.

Ik heb mijn bachelor Business & IT behaald aan de Universiteit van Twente. Deze opleiding sprak mij aan door de combinatie van technische vakken en bedrijfskundige en sociale vakken. Na mijn bachelor heb ik aan dezelfde universiteit de master Business Administration gedaan. Mijn afstudeerstage deed ik bij Marotura en daarna ben ik hier komen werken.

Human

In mijn vrije tijd volleybal ik. Ik train twee keer per week en heb in het weekend meestal een wedstrijd. In de zomer sta ik ook graag in het zand om een potje te beachvolleyballen. Naast al dat volleyballen houd ik ervan om lekker voor de tv een serie te kijken en speel ik graag een bord- of kaartspelletje met vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om te bakken. Taarten, cakes, koekjes, noem maar op!

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte