Backend Developer

Jorden Hesse

Business

Als backend developer bij Marotura houd ik mij bezig met het ontwikkelen van de technische aspecten van de applicatie(s); van het bedenken hoe de gegevens van je website worden opgeslagen in de database tot het ophalen en tonen van data aan de hand van API’s. Ik houd mij voornamelijk ook bezig met het doorontwikkelen van Laravel Nova. Aan de hand van dit opensource framework kunnen wij sneller grote applicaties bouwen, en zijn wij niet gelimiteerd aan licenties of updates om er onze eigen draai te geven voor de klant.

Ik heb mijn diploma Applicatie ontwikkeling behaald aan het Graafschap college. Deze opleiding sprak mij voornamelijk aan door de brede opzet, en de kans om zo te ondervinden welke tak van programmeren het beste bij mij zou passen. Door mijn stages ben ik er toen achter gekomen dat mijn interesse bij backend development lag.

Human

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport: van gezellig een balletje trappen op de zondag met een derde helft tot gewoon fitness met een aantal vrienden. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om zo nu en dan een paar potjes Rocket League of lekker Old School RuneScape te spelen.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte