Manager Search, Conversion & Big Data

Julian Oolthuis

Business

Binnen Marotura ben ik verantwoordelijk voor alles met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie en Google AdWords: SEO en SEA. Dagelijks houd ik mij bezig met het analyseren en vooral optimaliseren van alle activiteiten van onze klanten op het gebied van SEO en SEA. Hierbij vertaal ik de verworven data van onze klanten naar concrete website- en conversieverbeteringen.

Ik ben in het bezit van een Master of Science in Business Administration (MSc BA), behaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast ben ik ook in het bezit van een HBO bachelor Commerciële Economie. Een groot voordeel is dat ik binnen mijn de MSc BA een groot analytisch vermogen heb opgebouwd, terwijl ik juist binnen mijn HBO bachelor veel praktijk ervaring heb opgedaan.

Human

Ik zou mezelf een echte sportliefhebber willen noemen. Bij grote evenementen als het EK en WK voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France en de verschillende Grand Slams zul je mij gekluisterd aan de buis zien. Daarnaast kan ik ook erg genieten van vele verschillende soorten muziek en ga ik graag op stap met mijn vrienden.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte