Content Marketeer

Julian Schwieren

Business

Bij Marotura ben ik verantwoordelijk voor het maken van zoekmachine geoptimaliseerde teksten (SEO-teksten) voor de Duitstalige websites van onze klanten. In mijn werk combineer ik voortdurend creatieve invloeden en ideeën met de nieuwste SEO-standaarden om de online aanwezigheid van onze klanten te optimaliseren.

Ik zit op dit moment in het derde en laatste jaar van de Bachelor Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente, die ik naar verwachting in 2020 met succes zal afronden. Tijdens mijn studie word ik altijd uitgedaagd om economische problemen te bekijken vanuit het oogpunt van communicatie en om creatieve oplossingen te bedenken.

Human

Ik ben een open en ondernemend persoon. Ik ga graag op pad met mijn vrienden, waarbij uitgebreide gesprekken over allerlei onderwerpen en goede muziek niet mogen ontbreken. Aan de andere kant ben ik ook vaak alleen met een goed boek in de natuur te vinden, genietend van het uitzicht. Verder heb ik passies voor fitness en koken, die perfect te combineren zijn.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte