Big Data, Search & Conversion Marketeer

Lars de Vries

Business

Binnen Marotura ben ik als Big Data, Search & Conversion Marketeer verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op het gebied van online business. Zo houd ik mij dagelijks bezig met het analyseren van data. Hierbij kijk ik hoe de traffic en conversies van de digitale producten kan worden verhoogd. Daarnaast houd ik me bezig met de optimalisatie van verschillende digitale producten, zoals webshops, websites, nieuwsbrieven en digitale campagnes. Dit doe ik met behulp van Search Engine Optimalization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), Social Media Tools en Marketing Automation Tools.

Ik heb de masteropleiding Opsporingscriminologie afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In deze master heb ik mij verdiept in verschillende soorten misdaad (denk aan cybercrime, financieel-economische criminaliteit en georganiseerde criminaliteit) en de technieken voor de bestrijding ervan. Mijn kracht zit hem dan ook in het analyseren van veel data en op basis daarvan met verbeteringen en nieuwe inzichten te komen. Zo kwam ik er achter dat ik het enorm leuk vind om met Big Data bezig te zijn. Bij mijn afstudeerproject heb ik mij gericht op de online security van MKB-bedrijven. Hierdoor ben ik niet alleen in staat om data te analyseren, maar heb ik ook kennis op het gebied van online security. Zo kan ik bedrijven adviezen geven hoe zij de online security kunnen verbeteren.

Human

Ik ben een echte sportliefhebber. Ik ben jeugdtrainer bij de plaatselijke voetbalvereniging, sport 3 keer per week en wielren regelmatig met vrienden in het zomerseizoen. In deze hobby's kan ik mijn fanatisme kwijt. Naast het uitoefenen van deze hobby’s, kijk ik ook graag naar sport. Vooral voetbal en wielrennen trekt mij erg aan.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte