Manager Digital Marketing & Technology

Lieske Merkus-Bakker

Business

Binnen Marotura houd ik me het grootste deel van mijn tijd bezig met het organiseren en aansturen van het design- en ontwikkelteam en het team digital marketing. Daarnaast ben ik als technisch projectleider betrokken bij de technisch complexere projecten. Ik vind het leuk om met verschillende dingen tegelijk bezig te zijn en zie het als een uitdaging om zaken te verduidelijken of structureren zodat mijn collega’s weer verder kunnen.

In 2009 heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben ik gestart met mijn eigen onderneming in webdesign en -ontwikkeling. Niet veel later kwam ik in contact met Marotura en is onze samenwerking begonnen. Inmiddels ben ik al enkele jaren fulltime bij Marotura aan het werk.

Human

Mijn vrije tijd staat grotendeels in het teken van mijn gezin en familie. Daarnaast houd ik van reizen, koken en lekker eten. Samen met mijn familie en vrienden genieten van het leven.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte