Digital Marketeer

Lisa Marie Riethmann

Business

Als Digital Marketeer bij Marotura help ik onze Duitse en Nederlandse klanten bij de ontwikkeling van overtuigende en effectieve online communicatie, waarmee de kernwaarden van het bedrijf worden weerspiegeld en de doelgroepen op een creatieve en aansprekende manier worden bereikt. Ik houd mij vooral bezig met het creëren van content op websites en social media kanalen voor Duitse doelgroepen en met marketing automation. 

Ik ben geboren in het Duitse Westmünsterland en ik weet hoe belangrijk mond-tot-mond reclame is voor bedrijven in onze regio. Toch wordt ook bij ons in Duitsland steeds beter merkbaar dat een professionele website en goede online communicatie enorme toegevoegde waarde heeft. Dit is belangrijk voor een groter bereik en om voorsprong te krijgen en behouden op de concurrentie. En in het kader van nieuwe business ontwikkelingen ga ik daarnaast ook op pad om de mogelijkheden en voordelen van digital marketing aan regionale bedrijven toe te lichten en ze vanuit Marotura te helpen om kansen op het gebied van online business te zien en benutten. 

Ik heb Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede gestudeerd en met name de verschillen tussen de bedrijfscommunicatie in andere culturen en landen vind ik erg interessant. Want mocht je bijvoorbeeld denken dat er geen verschillen zijn tussen de Duitse en de Nederlandse manier van communicatie, dan ga ik hierover graag met je in gesprek. Ik let dan ook altijd extra goed op de taalkundige en culturele voorkeuren van mijn doelgroepen en gesprekspartners.

Human

Mijn vrije tijd besteed ik voor het grootste deel aan mijn familie en mijn vrienden. Samen koken, minigolfen of spontaan even een weekendje weg – allemaal dingen die ik graag doe en waar ik graag onder het genot van een glaasje wijn van nageniet. Verder ben ik ook nog creatief en sportief bezig als trainster van een dansgroep met meisjes van 14 tot 16 jaar, die ik al sinds 2012 begeleid. Erg leuk om te doen!

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte