Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Azië

Azië biedt goede mogelijkheden voor ondernemers.Wilt u uw product of dienst op de Aziatische markt brengen? Het bedrijven van effectieve online business vergt achtergrondinformatie en kennis van de Aziatische markt. Wij helpen u graag met een gedegen online strategie voor groeimarkt Azië.

In Azië liggen veel kansen op het gebied van online business. Het is een belangrijke groeimarkt, ook voor Nederlandse ondernemers. Alleen vergt het bedrijven van online business in Azië een andere aanpak dan u in Nederland gewend bent. Weet u bijvoorbeeld welke Social Media kanalen populair zijn in Azië? En hoe de Aziatische consument naar producten zoekt? Azië loopt wereldwijd voorop in het gebruik van de smartphone of tablet. Zo zoekt maar liefst 17.8% van de Aziaten op hun smartphone of tablet in plaats van op een laptop, een stijging van bijna 200% sinds 2010. Ter vergelijking: in Europa vindt maar 5.1% van het surfgedrag op een smartphone of tablet plaats. Dit stelt andere eisen aan uw website. Wij helpen u met een goede online strategie om de Aziatische markt te betreden. Hierbij kunt u denken aan: het analyseren van het zoekgedrag in Azië, conversieoptimalisatie voor uw website en het inzetten van verschillende Social Media voor de Aziatische markt.

Wij bij Marotura hebben kennis van de Aziatische markt en de bijbehorende doelgroepen. Deze kennis combineren wij met onze kennis van Internet strategie, SEO, Adwords, content productie en Social Media, om zo tot een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers op de Aziatische markt te komen.

Neem contact op