Bel: 053 - 879 53 45 Mail: info@marotura.com

Duitsland

  • Hoe bereik ik mijn Duitse doelgroep het best?
  • Hoe zorg ik voor conversie bij de Duitse doelgroep op mijn website?
  • Hoe richt ik mijn online kanalen het beste in voor de Duitse doelgroep?

Bij onze Oosterburen over de grens gaat het economisch gezien goed, Duitsland is een groeimarkt. Als ondernemer kun je profiteren van dit goede economische klimaat en daarnaast de ideale ligging t.o.v. Nederland.

Online strategie in Duitsland

Heb jij ook een product of dienst die je in Duitsland op de markt wilt brengen, maar heb je geen idee hoe je dat moet doen? Dan helpt Marotura je met een gedegen online strategie voor de Duitse markt. Ook al is Duitsland om de hoek, verschillen zijn er zeker wel tussen de Duitsers en de Nederlanders. Er moet dus op een aantal dingen worden gelet, als je de Duitse markt wilt benaderen.

Bij Marotura kijken wij naar alle mogelijkheden die er voor je zijn op de Duitse online markt. Daarbij kun je onder andere denken aan:

  • het analyseren van het zoekgedrag in de Duitse markt
  • conversieoptimalisatie voor jouw website
  • het zo optimaal mogelijk inrichten en inzetten van jouw verschillende online kanalen

Maatwerk voor de beste oplossing

Bij Marotura leveren wij maatwerk, om jouw klanten het beste te kunnen benaderen. Hierbij kan je onder andere denken aan:

Kennis in huis

Wij zijn ons bewust van de cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland. En wie kan de Duitse doelgroep beter begrijpen dan een native speaker? Daarom hebben wij een aantal Duitsers in ons team, die erop gespecialiseerd zijn om jou binnen de Duitse markt de weg te wijzen.

Neem contact op
duitse vlag
duitse vlag laptop google