Business Consultant

Max de Vries

Business

Als consultant van Marotura ben ik betrokken bij die projecten waarbij het beoogde resultaat alleen dan bereikt gaat worden, wanneer het menselijke kapitaal optimaal aandacht gaat krijgen. Door ondersteuning en advies van ons krijgen medewerkers of andere deelnemende partijen niet alleen vertrouwen in zichzelf, maar ook in andere deelnemers en het project op zich.

Voor mijn aanstelling bij Marotura ben ik meer dan 25 jaar werkzaam geweest in leidinggevende functies (Defensie, Jongerenhuis Harreveld), waarbij steeds een intensieve relatie bestond met de medewerker(s). Naast de afronding van de KMA en andere interne opleidingen van Defensie, heb ik een mastergraad Bedrijfskunde behaald aan de KUN, waarbij mijn afstudeerscriptie ging over de invoering van competentiemanagement.

Human

Ik ben een echte sportliefhebber, waabij ik zelf nog op een recreatief niveau voetbal en hardloop. Veel plezier beleef ik aan mijn hobby als voetbaltrainer van prestatiegerichte (jeugd)voetbalteams. Hierbij train en coach ik zowel de jeugdspeler en andere trainers, zodat door onze inbreng de huidige jeugd niet alleen gestimuleerd wordt zich te ontwikkelen als voetballer, maar ook mens c.q. individu binnen een voetbalteam. Tot slot ben ik samen met mijn vrouw verantwoordelijk voor de zorg en opvoeding van onze vier kinderen. Ondanks het feit dat zij allen nu studeren, willen wij hen hierbij nog steeds ondersteunen en gepast aandacht geven.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte