Digital Marketeer

Mira Kumar

Business

Als content marketeer bij Marotura ben ik verantwoordelijk voor het schrijven van verschillende SEO-teksten gericht op de Duitse doelgroep. Ik help onze klanten om online beter gevonden te worden en hun online prestaties te optimaliseren. 

Mijn werk voor Marotura doe ik in combinatie met mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente, hier in Enschede. Binnen mijn bachelor bestudeer ik de verschillende interessante ontwikkelingen binnen het medialandschap en op het gebied van sociale media. Mijn sterke punten zijn problemen vanuit een communicatieperspectief te benaderen en daarvoor innovatieve oplossingen te vinden. 

Human

Ik ben opgegroeid in Ostfriesland in Duitsland en woon nu in Enschede. Ik ben ruimdenkend, stressbestendig en altijd in voor een kopje thee. Ik hou ervan mijn vrije tijd te vullen met kookavonden met vrienden, wandelingen in de natuur te maken of alleen in de tuin te vertoeven. Yoga en fietsen houden me fit en geven me de juiste balans om mijn studie, werk en vrije tijd te combineren.

Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte