Achmed Taouil

Nieuw online supermarktconcept

Marotura heeft een nieuw online concept ontwikkeld voor zelfstandige supermarktondernemers en franchisenemers. Dit supermarktconcept is erop gericht om lokale supermarkten online beter zichtbaar en vindbaar te maken. Bas Wallerbosch, eigenaar van supermarkt Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo, is de eerste die gebruik gaat maken van dit nieuwe online concept.

Achmed Taouil, directeur van Marotura: “Ons online supermarktconcept is een innovatief concept dat we speciaal voor lokale, zelfstandige supermarktondernemers hebben ontwikkeld. Met dit concept hebben we aangeklopt bij AH Wallerbosch uit Groenlo en eigenaar Bas Wallerbosch was gelijk enthousiast. Na een aantal goede gesprekken waren we er vervolgens snel uit en zijn we met Bas een online partnership aangegaan. We gaan nu vol aan de slag om AH Wallerbosch online op de kaart te zetten. We richten ons daarbij niet alleen op de inwoners van zijn marktgebied, maar ook op de vele dagjesmensen en toeristen die hier naartoe komen. We hebben hiervoor diverse mooie online ideeën bedacht waar we hoge verwachtingen van hebben. We hebben veel zin en vertrouwen in deze samenwerking met AH Wallerbosch.”

Ook supermarkteigenaar Bas is enthousiast: “Ik kende Marotura al via vrienden van mij en ken zodoende meerdere online projecten en werkzaamheden die Marotura doet voor mooie bedrijven zoals Pfeiffer Heavy Machinery en Rouwmaat in Groenlo en Hendriks Hoveniers. Ik zie veel toegevoegde waarde voor mijn supermarkt in het online supermarktconcept dat Marotura mij liet zien. Ik ben ervan overtuigd dat we met de hulp van Marotura grote stappen gaan zetten om online succesvol te zijn.

Bent u ook een lokale supermarktondernemer of franchisenemer en heeft u interesse in dit innovatieve online supermarktconcept van Marotura? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte