Online business

Een website of webshop moet er vanzelfsprekend mooi en overzichtelijk uitzien. Maar een prachtige website is nog geen garantie voor succesvolle online business. Want uiteindelijk draait het natuurlijk om conversie en leads. Maar hoe pakt u dat aan?

Bij Marotura helpen we u graag om uw online business te optimaliseren. Dat doen we met creatieve en effectieve online campagnes gebaseerd op online data en kennis en informatie over uw klant. Marotura helpt u om uw online business succesvol te laten zijn!

Wij verdiepen ons in uw klant

Bij Marotura werken we niet op onderbuikgevoel, maar datagedreven. Dat betekent dat we ons eerst grondig verdiepen in uw bedrijf en uw klanten. We zorgen ervoor dat we uw klanten en de klantbehoefte van A tot Z in beeld hebben door informatie over de klant en de klantreis te verzamelen en in kaart te brengen. Dat doen wij via deskresearch en gesprekken met u, maar we voeren  ook uitgebreide data-analyses uit via analysetools als Google Analytics, CRM en social listening.

Op welke momenten komt uw klant met uw bedrijf in aanraking? Op welke manieren zoekt hij naar informatie over uw bedrijf en uw producten en naar welke informatie is hij precies op zoek? Hoe beweegt de klant zich door uw website, waar klikt hij op en waar haakt hij bijvoorbeeld af? Op welke websites, social mediakanalen en internetforums zijn ze vooral actief? Wat vinden en schrijven klanten over uw bedrijf? Wij doorgronden de klant van de klant dus op diverse manieren en maken de klantbehoefte inzichtelijk. En al deze informatie en data vormen de basis voor de online business aanpak.

Datagedreven creatieve campagnes

Wanneer we uw klant en de klantbehoefte goed in beeld hebben, kunnen we aan de slag om uw online business hierop inrichten. Gebaseerd op de informatie uit de data-analyse gaat een projectteam met collega’s van meerdere disciplines (Search, Digital Marketing en Techniek) met elkaar aan de slag.

We werken een online strategie voor u uit en stellen een online roadmap op met daarin de juiste onderwerpen, communicatiemomenten en in te zetten online kanalen. Daarnaast voeren we een uitgebreide searchanalyse uit op basis waarvan we de juiste inhoud en vorm van de online content kunnen bepalen. Met onze expertise zorgen we voor de juiste vertaalslag.

Ook geven we advies hoe u de basis van uw online business op orde kunt krijgen en kunnen we u ondersteunen bij de uitvoering hiervan in de dagelijkse praktijk. We bedenken vervolgens een of meerdere creatieve campagnes om uw doelstellingen te realiseren. 
De campagnes kunnen zich bijvoorbeeld richten op het (her)schrijven van content, online advertenties, de inzet van social media, het (her)ontwerp van websites/landingspagina’s, de inzet van marketing automation en het inzetten van reviews. Deze campagnes monitoren we nauwgezet en sturen we waar nodig bij op basis van data. Zo zorgen we ervoor dat onze campagnes niet alleen creatief maar ook effectief zijn en bijdragen aan de doelstellingen van uw bedrijf.

Online privacy en online security

Een steeds belangrijker onderdeel van online business is online privacy en online security. Er worden (terecht) steeds hogere eisen gesteld aan de online veiligheid van uw websitebezoekers. Hoe gaat u veilig om met de gegevens van uw klanten? Hoe voorkomt u datalekken (AVG)? En hoe zorgt u er voor dat uw eigen bedrijfsprocessen veilig verlopen? Vergeet deze kant van uw online business dus vooral niet.

Wij kunnen voor u procesmatig in kaart brengen hoe de privacy van uw klanten en medewerkers gewaarborgd is. Ook kunnen we voor u analyseren hoe de online security geregeld is. Veranderen uw medewerkers bijvoorbeeld iedere maand hun wachtwoord? Is uw netwerk beveiligd? En is uw website/webshop optimaal beveiligd?

Binnen ons team hebben enkele medewerkers zich hier volledig op gespecialiseerd en helpen u graag verder.

Strategie, training en begeleiding

We kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet hoe u internet succesvol inzet voor uw onderneming of waar u moet beginnen. Wij helpen u hier graag bij. Op het gebied van online business kunt u bij ons terecht voor:

  • Strategie
  • Campagnes
  • Projectbegeleiding
  • Training
  • Beheer

Neem contact met ons op

Wilt u met ons bespreken hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen en wat het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om meer inzicht te krijgen op het gebied van online business, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf en uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren.

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte