Onze diensten

De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Oplossingen in de cloud, big data, marketing automation, online privacy en online security; allemaal ontwikkelingen waar uw bedrijf vroeg of laat mee te maken krijgt. Maar hoe pakt u de digitale transformatie van uw bedrijf aan? En hoe richt u uw online business zo in dat het bijdraagt aan het realiseren van meer conversies? Marotura helpt u om uw online doelstellingen te realiseren!

All Online Business

All Online Business, dat is Marotura. Al jarenlang helpen wij onze (internationale) opdrachtgevers op basis van big data met het succesvol inzetten van internet in business, digital marketing en communicatie. We ondersteunen bij de digitale transformatie van uw bedrijf, geven advies over online privacy en security en verhogen de conversies met behulp van datagedreven creatieve campagnes. 

Digitale transformatie

Bij de digitale transformatie van uw bedrijf verplaatst ‘digitaal’ zich van de zijlijn naar het hart van uw organisatie. Data komt steeds centraler te staan en vormt de basis voor uw bedrijfsvoering. Digitaal is dus geen kanaal meer aan het eind van uw proces, maar het begin van alles. Het is ‘digital first’, waarbij digitaal denken onderdeel wordt van het DNA binnen uw bedrijf. En het belangrijkste: de klant en de klantreis (customer journey) staan hierbij centraal.

Digitale transformatie gaat dus veel verder dan alleen het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Hoe zit het bijvoorbeeld met zaken als online privacy en online security? Wat is er nodig om te kunnen werken in de cloud? En heeft u exact inzichtelijk hoe de klantreis er voor uw bedrijf uit ziet? Lees meer over wat er komt kijken bij de digitale transformatie van uw bedrijf. 

Online business

Een website of webshop moet er vanzelfsprekend mooi en overzichtelijk uitzien. Maar een prachtige website is nog geen garantie voor succesvolle online business. Want uiteindelijk draait het natuurlijk om conversie en leads. Maar hoe pakt u dat aan? 

Bij Marotura helpen we u graag om uw online business te optimaliseren. Dat doen we met creatieve en effectieve online campagnes gebaseerd op online data en kennis en informatie over uw klant. Marotura helpt u om uw online business succesvol te laten zijn! Lees meer over online business

Online privacy en online security

Een steeds belangrijker onderdeel van online business is online privacy en online security. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de online veiligheid van uw websitebezoekers. Hoe gaat u veilig om met de gegevens van uw klanten? Of hoe voorkomt u bijvoorbeeld datalekken? En hoe zorgt u er voor dat uw eigen bedrijfsprocessen veilig verlopen? Vergeet deze kant van uw online business dus vooral niet. Binnen ons team hebben enkele medewerkers zich hier volledig op gespecialiseerd en helpen u graag verder. 

Digitale specialist op Nederlandse en Duitse markt

De Duitse online markt is niet hetzelfde als de Nederlandse markt. De Duitse klant gedraagt zich op digitaal gebied namelijk echt anders dan de Nederlandse klant. Dat vraagt in Duitsland dus een andere online klantbenadering en andere keuzes op het gebied van online business dan in Nederland. 

Marotura is al jarenlang actief met online business voor opdrachtgevers in Nederland en Duitsland. We hebben zowel een kantoor in Nederland (Enschede) als in Duitsland (Bocholt) en hebben Nederlandse en Duitse medewerkers in dienst. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt. Wij werken voor opdrachtgevers die niet alleen in eigen land maar ook over de landsgrenzen heen hun diensten willen aanbieden. Zo werken we samen met diverse Duitse opdrachtgevers die ook op de Nederlandse markt actief zijn en Nederlandse klanten die hun online business naar Duitsland hebben uitgebreid. Hierdoor weten we wat de verschillen tussen de Nederlandse en Duitse markt zijn en hebben we de campagnes op deze markten geoptimaliseerd. Wilt u ook de Duitse markt benaderen? We helpen u graag! Lees meer over de mogelijkheden bij Marotura als digitale specialist voor de Nederlands en Duitse markt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet hoe u internet succesvol inzet voor uw onderneming of waar u moet beginnen om uw conversies te verhogen. Wij helpen u hier graag bij. 

Zo kunnen we een 0-meting van uw website en social mediakanalen uitvoeren, onder meer via Google analytics, social listening en diverse andere analysetools die we hiervoor gebruiken. Op basis daarvan stellen we een search strategie (met daarin onder meer een zoekwoordenanalyse en een concurrentieanalyse) en een social media strategie op. Die input gebruiken we vervolgens om een op maat gemaakte online campagne in te richten om de doelstelling van uw bedrijf te realiseren. Mogelijke onderdelen van die campagne zijn bijvoorbeeld door het (her)schrijven van content, online advertenties (adwords), de inzet van social media, het (her)ontwerp van websites/landingspagina’s geoptimaliseerd voor conversie en de inzet van marketing automation en lead generation. Maar ook als het gaat om het ontwerpen en bouwen van een hele nieuwe website of webshop bent u bij Marotura aan het juiste adres. 

Bij Marotura kunt u dus terecht voor online dienstverlening van A tot Z. Van analyse en strategie naar planvorming en uitvoering. Wilt u met ons bespreken hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen en wat het beste bij u past? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte