Achmed Taouil

Op naar weer een mooi nieuw jaar!

Iedere maand schrijft iemand vanuit Marotura een blog over zijn of haar vakgebied. Nu is het mijn beurt. Dit keer geen blog over online, digitale of IT-ontwikkelingen, maar over de ontwikkeling van Marotura zelf.

2018 was voor ons weer een mooi jaar. Natuurlijk, zou je nu zeggen, met deze conjunctuur kun je het ook niet slecht doen. Maar het was voor ons vooral ook een mooi jaar omdat we als bedrijf en daarbij onze mensen enorme stappen hebben gezet. Daarnaast ben ik zelf momenteel bezig met een zeer innovatief groot project bij een klant van ons. Daarover meer in een volgend blog van mij.

Hard gegroeid

Marotura Groep als geheel is de afgelopen jaren hard gegroeid. Marotura GmbH is verhuisd naar het Technologiepark in Bocholt en ontwikkelt zich uitstekend. Veel Nederlandse bedrijven die online in Duitsland succesvol willen zijn vragen ons om hulp. Maar ook steeds meer Duitse bedrijven die de Nederlandse markt willen benaderen nemen contact met ons op. Dat leverde meer en complexere vraagstukken op bij onze bestaande en nieuwe klanten.

Simpele projecten zijn verleden tijd

Simpele projecten hebben we al jaren niet meer. Complexe integraties, creatieve campagnes met onderscheidende content en hoge conversie doelstellingen behoren tot ons dagelijks werk. Ook kregen we te maken met internationale digitale vraagstukken en digitalisering van complete bedrijfsprocessen. Ook is de online privacy (GDPR) en online security onderwerp een niet meer weg te denken thema bij al onze klanten.

Passie, plezier en kennis

In deze snel veranderende omgeving heb ik mijn collega’s hele complexe projecten zien managen op een uitstekende manier. Ik heb collega’s gezien die op conversiegebied records hebben bereikt, waardoor onze ambitieuze doelstellingen nog verder werden verlegd. Passie, plezier en kennis, dat zag ik terug in 2018.

Geïnvesteerd in medewerkers

In 2018 hebben wij als bedrijf veel in onze mensen geïnvesteerd, zodat zij die groei kunnen blijven faciliteren. Dat doen we samen met onze partners, die onze mensen de mogelijkheid bieden om hetgeen ze leren in de praktijk te kunnen toepassen. Onze partners die niet weglopen om ook te testen en te leren van pilots die we veel toepassen.

2019: weer een mooi jaar

Ook in 2019 blijven we investeren in onze mensen, zodat zij onze klanten nog beter kunnen helpen. Zo wordt 2019 ook weer een mooi jaar. En daar ben ik trots op, om deel uit maken van zo’n bedrijf!

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte