Over Marotura

Marotura is een Nederlands-Duits familiebedrijf en uw totaalpartner op het gebied van digitalisering, online business en technologie. Wij zijn een strategisch digital agency met een flinke IT-component in huis en hebben alles onder één dak om u digitaal van A tot Z te ontzorgen en uw online business te laten groeien.

Waarom Marotura?

Marotura staat voor Duitse topkwaliteit en Nederlandse creativiteit & flexibiliteit. Wij geloven niet in uurtje-factuurtje, maar gaan graag een partnership met onze klanten aan waarbij we nauw samenwerken gedurende een langere periode voor het beste online resultaat. Daarbij werken we altijd vanuit de drie pijlers van onze digitale dienstverlening: 

  • Digitale transformatie: wij adviseren en ondersteunen bij alle aspecten die komen kijken bij het digitaliseren van uw organisatie of bedrijf. Strategie, data en technologie vormen de basis onder onze werkwijze. We beschikken over (kennis van) verschillende technieken en systemen waarmee we voor iedere klantvraag de juiste oplossing kunnen kiezen, onafhankelijk & transparant.
  • Online business: wij werken gebaseerd op online data en kennis en informatie over uw klant aan digitale strategieën waarmee we bedrijven helpen om het maximale uit hun online business te halen. Zo komen we tot creatieve en effectieve online campagnes waarmee we meer conversie en leads genereren.
  • Digitale specialist Nederlandse & Duitse markt: wij beschikken over uitgebreide digitale kennis en ervaring van de Nederlandse én de Duitse markt. Vanuit Nederland de Duitse klant bereiken of juist andersom? Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in succesvolle grensoverschrijdende online klantbenadering.   

Met wie doen we dat?

In 2007 is Marotura opgericht door de broers Abdeloahid, Redouane en Achmed Taouil, met ondersteuning vanuit de Universiteit Twente. Inmiddels werken er zo'n 20 Nederlandse en Duitse medewerkers bij Marotura op onze vestigingen in Enschede (Nld) en Bocholt (Dld). Allen hoog opgeleid, gecertificeerd op verschillende vakgebieden, nieuwsgierig en met de drang om te vernieuwen. Daarnaast beschikken de Marotura-collega’s stuk voor stuk over een gezonde Achterhoekse/Twentse werkmentaliteit: geen dure woorden, borstklopperij en veel praatjes, maar de daad bij het woord voegen, afspraken nakomen en hard werken voor een goed eindresultaat voor onze klanten. Dat doen we in een goede werksfeer, waarbij we voor elkaar klaar staan. Binnen Marotura voelt het daarom nog steeds als een familiebedrijf. Samen gaan we er voor om onze klanten verder te helpen. En dankzij de partnership met onze klanten, voelt onze familie nog net iets groter.

Contact 

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u meer weten over wat Marotura voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op
Digitale transformatie
Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij de digitale transformatie zorgen we er voor dat digitaal in uw DNA komt.
Ontdek meer
Online business
Op basis van kennis over uw klant en data zetten we succesvolle, creatieve online campagnes in voor uw bedrijf. Met als doel: meer leads en conversies.
Ontdek meer
Digitale specialist Nederlandse en Duitse markt
Marotura is al jarenlang actief op de Nederlandse en Duitse online markt. We zijn daarom de digitale specialist voor de Nederlandse en Duitse markt.
Ontdek meer
Altijd
op de hoogte